Biyunföreningen Gröna Draken 

    January 2012

 

Gott Nytt Drakens År 2012!

 

Ja vad må väl inte detta mytomspunna år innebära för Biyunmetoden och Biyunföreningen Gröna Draken i Sverige!?

Jo, många nya, stora, kärleksfulla och spännande saker och mycket att fira tror vi i styrelsen.

 

 

 

 

Vinterprogram 2012 med Grandmaster Fan Xiulan

 

Äntligen är vinterprogrammet klart med Grandmaster Fan Xiulan i Skandinavien.

Passa på nu att teckna nytt årsmedlemskap och få en mycket spännande föreläsning om År 2012- Drakens år och vad det kan innebära, se vinterprogrammet.

 

 

 

 

 

Föreningens nya hemsida

 

Vi är mycket glada att kunna presentera den nya hemsidan. Vi har arbetat intensivt med den under hösten, speciellt Göran Jakobsson, men den är inte helt färdig, men alla funktioner kommer att färdigställas under våren. När du betalt din medlemsavgift kan du logga in som medlem och på så sätt ta del av medlemsinformation, Drakenbladet mm. Du kommer också att kunna logga in som instruktör och ta del av allt instruktörsmaterial. Mer information om detta kan du få genom att ringa kansliet eller oss i styrelsen. Vi har uppdaterat och förnyat mycket av innehåller på hemsidan, men det finns fortfarande saker att utveckla. Vi behöver dig som skulle vilja vara delaktig i detta, hör av dig till ordföranden Carolin Eriksson eller till styrelseledamot Göran Jakobsson.

 

 

 

 

Medlemsbladet digitalt

 

Som vi tidigare annonserat i Drakenbladet och medlemsbrev så kommer Drakenbladet nu att gå ut digitalt och finnas på hemsidan. De som inte har tillgång till dator/internet kommer att få tillsänt sig Drakenbladet per post. Detta innebär stora fördelar för föreningen och för dej som medlem. Drakenbladet som tidigare utgjort en av våra största utgifter kommer nu att kunna läggas ut oftare och vi kommer att kunna lägga pengar på marknadsföring och utveckling av nytt material mm. Det är därför viktigt att du meddelar oss din e-postadress om du inte redan gjort det. Det gör du genom att " e-posta eller ringa kansliet.

 

Marianne Lindgren finns fortsatt på kansliet men telefontiden är ändrad till måndagar 14-16 tisdagar 10-12 därutöver telefonsvarare. tlfn 08-716 44 60.

OBS! E-postadressen är nu ändrad till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Förnya ditt medlemskap i föreningen 2012!

 

 

Inom kort kommer det första Drakenbladet 2012. Passa på att förnya Medlemsavgiften nu. Som medlem har du rabatter på kurser,får medlemsbladet med bl.a. Fan Xiulans brev,  kan t.ex. delta i träningsläger med Grandmaster Fan Xiulan och gratis lyssna på hennes föreläsning om det nya årets Feng Shui 15 feb på Biyunakademins Hälsocenter i Solna/Stockholm.

 

Medlemsavgiften 200 kr för ordinarie medlem och 130 kr för pensionärer och skolungdom betalas till Föreningen Gröna Drakens Pg: 643 55 22-5 Om du inte inte får plats med alla uppgifter fyll i dessa i formuläret på denna länk och skicka.

 

 

 

 

Möte mellan Biyunföreningarna i norden

 

I höstas så träffades deltagare från styrelserna ifrån Sverige, Norge och Danmark i Köpenhamn för gemensamma utvecklingsfrågor. Det var ett kärleksfullt möte med ett stort moln av Biyun energi som omgav oss. Vi gjorde stilla qi gong och upplevde alla att vi hade liknande visioner för Biyunmetoden, därför kommer vi att arbeta vidare med samarbeten av olika slag och att fortsätta våra Skandinaviska möten. Vi har funnits olika många år, och har byggt upp föreningarna på lite olika sätt, men det som sammanförde oss är just kärleken till Biyunmetoden och till Biynmetodens grundare Fan Xiulan. Konkret delade vi med oss av våra highlights under åren i de olika länderna, delade våra erfarenheter, arbetade med våra visioner och vad vi kan samarbeta kring just nu. Som att vi i år har 20- årsjubileum av Biyunföreningen Gröna Draken i Sverige.

 

 

 

 

Föreningens årsmöte 18/3 Solna/Stockholm

 

Vi inbjuder Dig till Årsmöte och efterföljande gemensam träning och fika söndagen den 18/3 kl 12.00 på Biyunakademin i Solna/Stockholm. Anmälan till kansliet senast 13/3. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tlfn 08-716 44 60. Motioner önskar vi senast den 1/3.

 

 

 

 

Biyunmetoden på Almedalsveckan

 

2011 började vi fundera på att medverka med Biyunmetoden på Almedalsveckan och nu arbetar vi för att det skall bli verklighet. Är du intresserad av att medverka så hör av dig snarast till vår ordförande.

 

 

 

 

 Som du ser så är vi igång med mycket förnyelse inför och under 2012, för att göra våra visioner verkliga så behöver vi dig som vill vara med i denna gemenskap och utveckling. Vi vet att du finns så hör av dig om du kan bidra med din tid, erfarenhet och eller kunskap oavsett om det är några få timmar till ganska mycket tid, oavsett om det är ett engångstillfälle eller mer regelbundet. Hör av dig till styrelsen och framförallt ordföranden Carolin Eriksson om du kan delta i utvecklingsgrupp av Drakenbladet, hemsidan, marknadsföring, Almedalsveckan, träningsläger, nytt material, eller vad du saknar eller tycker behöver förnyas. Arbetet är ideellt med premieras efter insats.

 Medlemsinbjudan har skickats ut lite senare än vanligt, så vi är tacksamma om du förnyar ditt medlemskap så snart som möjligt.

 Välkommen att följa oss in i ett spännande, händelserikt och livskraftigt DRAKENS ÅR 2012!

Styrelsen Biyunföreningen Gröna Draken

 

 

 

 

Biyunföreningen Gröna Draken

Johan Enbergs väg 20, 171 61 Solna,
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. www.gronadraken.se