Mobile Menu

  • Qigong-kurser
    • Kurskalendarium
    • Biyunakademins kurser
    • Instruktörslista
    • Instruktörer & ledare i seniorqigong
    • Resor med Grandmaster Fan Xiulan
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Vill du delta lokalt?
    • Medlems login
  • Instruktör
    • För instruktörer
    • Bli instruktör
    • Far – Fysisk aktivitet på recept
  • Biyunmetoden
    • Vad är Biyunmetoden?
    • Medicinsk qigong
    • Grandmaster Fan Xiulan
    • Vägen till hälsa
    • Forskning
    • Lästips
  • Mat som medicin
  • Kontakt
    • Föreningens kansli
    • Föreningens styrelse
  • Search
  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Hoppa till huvudinnehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet

Before Header

  • Facebook
  • YouTube

Biyunföreningen Gröna Draken

Medicinsk qigong

  • Qigong-kurser
    • Kurskalendarium
    • Biyunakademins kurser
    • Instruktörslista
    • Instruktörer & ledare i seniorqigong
    • Resor med Grandmaster Fan Xiulan
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Vill du delta lokalt?
    • Medlems login
  • Instruktör
    • För instruktörer
    • Bli instruktör
    • Far – Fysisk aktivitet på recept
  • Biyunmetoden
    • Vad är Biyunmetoden?
    • Medicinsk qigong
    • Grandmaster Fan Xiulan
    • Vägen till hälsa
    • Forskning
    • Lästips
  • Mat som medicin
  • Kontakt
    • Föreningens kansli
    • Föreningens styrelse
  • Search

2019-10-02 //  by Anna-Sara

Söt soppa med molnöron

På höstföreläsningen med Fan Xiulan igår rekommenderade hon att vi äter svamp och frukt för att stärka vår hösthälsa. Alla sorters svamp går bra både de från svenska skogar, champinjoner och kinesiska hälsosvampar som svarta skogsöron, longlife (reishi), cordiceps och molnöron. De flesta av dessa finns i Biyuns e-butik, men torkade molnöron hittar du i östasiatiska matbutiker.

Lägg en molnöronsvamp i blöt minst tre timmar
Skala tre päron och skär i mindre bitar
Lägg i en rejäl nypa av Biyuns goijibär
Koka upp i en liter vatten och låt småputtra tills päronen är genomkokta
Smaksätt med honung efter smak

 

Share

Kategori: Recept

Föregående « Intervju med Fan Xiulan i tidningen Free
Nästa Se hit instruktör – Fysisk aktivitet på Recept »

Primärt sidofält

Inlägg

Vårens kurser – lär dig mer och ispireras!

2023-02-05 //  by Mervi Rokka

Årets Feng Shui-inspelning finns att köpa

2023-02-05 //  by Mervi Rokka

Årets roligaste event – hälso-Feng Shui-föreläsningar i Solna och Uppsala

2022-12-30 //  by Mervi Rokka

Ett par hälsoråd för vintern

2022-12-17 //  by Mervi Rokka

Kvällskurs i Delfinkraftens Qigong

2022-10-17 //  by Mervi Rokka

Flera intressanta kurser på gång – varmt välkommen!

2022-10-02 //  by Mervi Rokka

Kvällskurs i meditation fyra onsdagar – start 12/10

2022-09-27 //  by Mervi Rokka

Recept

Persisk purjosoppa piggar upp lungorna

Vacker vitkål med timjan

Maskros-sallad

cupcakes

Biyuns muffins

Site Footer

  • Facebook
  • YouTube
  • Föreningens kansli
  • Övrigt GJ Sitemap
  • Läs hur vi hanterar och skyddar personuppgifter i enlighet med GDPR

Copyright © 2023 Biyunföreningen Gröna Draken · All Rights Reserved · Powered by Mai Theme